Spring navigationen over og gå direkte til indhold

OM LODBYG ENTREPRISE APS

Vores virksomhed, Lodbyg Entreprise ApS, har hovedsæde i Holbæk, men dagligt producerer vi alt i cementbaserede gulve hos kunder i hele Danmark.

Vi arbejder specialiseret i cementbaserede undergulve, herunder alle slags flydemørtler, flydespartler, betongulve og pumpeklar EPS-cement.

Faktisk har vi løsninger til underlag for de fleste belægninger, så som klinker, linoleum, vinyl, epoxy eller trægulve.

 

Vores historie

Lodbyg blev stiftet i 2003 af Leif og Grethe Hansen, og Leif Hansen er en af Danmarks første og mest erfarne specialister udi tyndpuds og flydemørtler.

Leif har mere end 40 års erfaring fra entreprenørbranchen, og har i mange år været byggeleder i NCC. Som byggeleder i NCC har han gennem tiden haft ansvaret for mere end 500.000 m² tyndpudsgulve, heraf alene 94.000 m² i Shoppingcentret Fields i Ørestad.

Med Leif i spidsen har virksomhedens i dag godt 25 medarbejdere lagt hundredetusindvis af kvadratmeter cementbaseret flydemørtel. Mange af gulvene været til industrielle formål, men efterspørgslen efter designgulve i cementbaseret flydemørtel har for alvor taget fart i takt med, at flere bygninger bliver totalrenoveret og transformeret fra industrielle formål til bolig og erhverv. Og det stiller særlige krav til både slidstyrke og æstetik.

 

De rigtige materialer

At opnå de bedste resultater kræver en høj faglighed og stor erfaring.

Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører, og har et stort og bredt produktkendskab. Derfor kan vi altid finde de rigtige produkter til den enkelte opgave og rådgiver gerne om, hvilke produkter der fungerer bedst i forhold til den gulvbelægning, der skal lægges ovenpå.

 

Vores speciale

Som en af branchens førende og mest erfarende, er vores speciale levering og udlægning af alle typer cementbaserede gulve, så som tyndpudsgulve og pumpebare flydemørtler.

For mere information om flydemørtler, se www.weber.dk eller www.combimix.com.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller en uforpligtende snak og et tilbud på dine muligheder.

FAKTA

Vi har stor erfaring med lydgulve til trinlydsdæmpning, samt komfortgulve med indstøbte varmeslanger.

Vi leverer bl.a. gulvløsninger til:

  • Lagerhaller
  • Produktionshaller
  • Kontorbygninger
  • Butikker
  • Terminaler
  • Parkeringshuse

Vil du vide endnu mere?

Så kontakt Leif Hansen som meget gerne vil give dig hele Lodbygs historie.

VI LÆGGER VANDRET FOR KUNDERNE